Har du frågor kring vad vi kan erbjuda?
Blogg
Här kan du få inspiration, läsa om våra kunder, inredare och vår tjänst. Klicka på en kategori för att avgränsa blogginläggen.

Att jobba hemifrån - tre tips från vår inredare

Följ med i vår bloggserie "Att jobba hemifrån" där du får tips av våra inredare kring hur du kan tänka när du inreder ditt hemmakontor. I detta inlägget kommer Johanna Davidsson med tipsen som även har gjort sketcherna. Enjoy! 

Arbetar du hemifrån? Här kommer mina bästa tips för att skapa en kreativ och inspirerande arbetsplats. 

Inspireras av naturen. Var inte rädd för att möblera om ditt hem. Placera din arbetsplats så att du ser ut genom fönstret. Ska du jobba hemma i flera dagar så kan det vara värt det. Har du ingen härlig naturutsikt kan du ta hjälp av en växt för att skapa en bra känsla. Speciellt positiv effekt har växter som även renar luften. Välj till exempel en fredskalla, murgröna eller bergspalm. Du kan även hänga upp en tavla med naturmotiv för att få mer inspiration. 

Sitt rätt. Ergonomin är viktig för att du ska orka en hel arbetsdag. Om du har plats är det toppen med ett höj- och sänkbart skrivbord och en bekväm skrivbordsstol. Men bor du som jag i en tvåa då kan köksbordet funka som ett utmärkt tillfälligt kontor. Försök känna efter så du sitter bekvämt. Ett snabbt knep är att placera en kudde bakom ryggen och höj upp din laptop med några böcker så att du inte får ont i nacken. Glöm inte heller belysningen. 

Ordning & reda. När du arbetar hemifrån kan det ibland vara klurigt att skilja på arbetstid och ledig tid. Om du har möjlighet att använda ett rum som ”kontor” så är det såklart det bästa, då kan du stänga dörren när arbetsdagen är slut. En annan lösning som jag brukar använda mig av är att ha en fin låda med allt pryttlar som jag plockar fram när jag börjar jobba och som är enkelt att plocka undan när dagen är slut. 

Vill du ha mer inspiration, bolla idéer eller få hjälp med ett helt inredningskoncept kontakta oss på Hemset så kan vi erbjuda än skräddarsydd lösning just för dig! 

//Johanna Davidsson 

Få ett trivsamt hem med Hemset. Oavsett var du bor, hur mycket tid du har och vilken budget du sätter så hjälper vi dig att inreda så att du kan längta hem.
Hem
Lägg beställning
Blogg
#hemset
Om oss
Ansök om att bli inredare
© 2019 Copyright Hemset AB
Få ett trivsamt hem med Hemset. Oavsett var du bor, hur mycket tid du har och vilken budget du sätter så hjälper vi dig att inreda så att du kan längta hem.
Hem
Lägg beställning
Blogg
#hemset
Om oss
Ansök om att bli inredare
© 2019 Copyright Hemset AB