Har du frågor kring vad vi kan erbjuda?
Blogg
Här kan du få inspiration, läsa om våra kunder, inredare och vår tjänst. Klicka på en kategori för att avgränsa blogginläggen.

Att jobba hemifrån

Följ med i vår serie "Att jobba hemifrån" där du får träffa några av våra inredare som tipsar och berättar om hur de arbetar hemma. Som inredare har man fördelen att man redan har en bra kunskap i hur man skapar ett rum som ger ro, kreativitet motivation och mycket annat. Vilka är inte bättre att få lite tips från om inte en inredare?! Först ut är Elin som har inrett för oss i närmare ett år. 


Nu är det tuffa tider runt om i världen och det leder till att många jobbar hemifrån, så även jag! Det finns alltid svårigheter med att jobba hemma, barn som kanske stör, hundar som ska rastas, städning som bara måste bli av osv. 

Klockan ringer på morgonen men man behöver ju inte gå upp, eller? 

Jo, inget förändras egentligen för att du måste jobba hemma, samma ansvar finns kvar. 

I det negativa med denna rådande omständighet kan man alltid försöka finna lite hopp och glädje. Du kan jobba i vilka kläder du vill, myskläder är tillåtna nu. Känner du för det kan du sitta i soffan eller i sängen men mina bästa tips är ändå att göra iordning en liten hörna som är bara för dig och ditt arbete där du kan finna kreativitet och motivation.

Jag börjar varje morgon med en dusch och sedan gör jag mig iordning. Tar några snabba ryck med de sysslor som MÅSTE göras för att sedan kunna komma till ro i arbetet. Min arbetsplats är väldigt flexibel nu, vissa dagar sitter jag faktiskt i soffan med min laptop medans andra dagar spenderas vid skrivbordet, det beror lite på vad jag gör. 

  • Skrivbordet ger mig god ergonomi och har en bra lampa med bra belysning vilket absolut är att föredra om man ska arbeta en längre stund. 
  • Lådor med det jag behöver som kan vara alltifrån pennor och block till en miniräknare. 
  • Jag brukar också se till att ha något att dricka och tugga på, det är ett tips! 

Det som gör mig allra mest kreativ är när det är rent och fint omkring mig i hemmet.

Jag älskar att göra om hemma och jag kan varmt rekommendera er att ta hjälp av en professionell inredare för att maximera och effektivisera lösningen på just ditt hem. 

Hemset har underbara inredningstjänster som är både tidseffektiva och ligger i en bra budget! Ta hjälp för att uppnå den där harmoniska känslan hemma som jag har, den hjälper mig att kunna arbeta i lugn och ro utan att bli störd och framförallt störa mig på omgivningen omkring mig. Som inredare är det så viktigt för mig att mitt hem känns trivsamt och rofyllt! 

//Elin Bergström 

Få ett trivsamt hem med Hemset. Oavsett var du bor, hur mycket tid du har och vilken budget du sätter så hjälper vi dig att inreda så att du kan längta hem.
Hem
Lägg beställning
Blogg
#hemset
Om oss
Ansök om att bli inredare
© 2019 Copyright Hemset AB
Få ett trivsamt hem med Hemset. Oavsett var du bor, hur mycket tid du har och vilken budget du sätter så hjälper vi dig att inreda så att du kan längta hem.
Hem
Lägg beställning
Blogg
#hemset
Om oss
Ansök om att bli inredare
© 2019 Copyright Hemset AB