Har du frågor kring vad vi kan erbjuda?
Blogg
Här kan du få inspiration, läsa om våra kunder, inredare och vår tjänst. Klicka på en kategori för att avgränsa blogginläggen.

Ett säteri inrett helt med vintage

När jag körde på den lilla landsvägen fram till Uddetorp Säteri hann jag uppleva både sol, regn och snö. Jag korsade gårdsplanen i snöregn och möttes av en varm kram från Ingela så fort jag kom innanför dörren till den ståtliga Mangårdsbyggnaden. 

Det första jag möttes av när jag klev in var den här synen rakt in i matsalen.

All inredning är återbruk av gamla möbler och prylar.

Mangårdsbyggnaden är från 1500-talet och renoverades under 1700-talets andra hälft till det stuk den är i idag. Hela huset (ca 400 kvm) är inrett med second hand. Ingela Smith äger gården ihop med sin familj sedan 2013 och hon har ett stort intresse för inredning. Tillsammans med antikhandlare Niklas Larsson har hon hittat passande antikviteter. Niklas vet vad Ingela är ute efter och när han får in något passande slår han henne en signal. På så vis har rummen och känslan i huset byggts upp successivt och blivit vad det blivit utan att vara tillrättalagt.