Har du frågor kring vad vi kan erbjuda?
FAQ Hemset
Är det några avgifter som tillkommer?
- Tjänsten kostar 2495 kr per rum för ett koncept och 799 kr per rum för rådgivning. Utöver det kan det tillkomma fraktkostnader för produkterna som beställs hem.
Har jag personlig kontakt med en inredare?
- Ja, du kommer att kommunicera med inredaren på det sätt som du känner dig mest bekväm med, oavsett om det sker via e-post, telefon, facetime eller sms.
Hur kommer inredaren att veta vad jag gillar?
- Som en del av processen fyller du i en stilguide som ger din interedare din stilprofil. Du kan också skicka bilder av rum som du tycker är inspirerande.
Beställer jag allting själv?
- Ja precis, det är du själv som lägger beställningen på produkterna. För dig blir det enkelt att dela upp beställningen om så önskas.
Kan budgeten som sätts vara flexibel?
- Den kan vara flexibel om du så önskar. Det finns möjlighet att välja flexibel när du sätter din budget.
Använder ni även mina befintliga möbler i inredningskonceptet, eller är det endast nya produkter?
- Har du möbler du vill ha kvar så anpassar inredaren ditt koncept efter det och hjälper dig att matcha de nya produkter som tillkommer.
Hjälper inredaren även till med färgsättning på väggarna också?
- Ja, inredarna är vana vid att arbeta med övergripande koncept, så om du ber om färgförslag kommer det att inkluderas i det slutliga förslaget.
Hur får inredaren en känsla av storleken på rummet?
- Det beror på hur ditt rum ser ut och dina behov. Om inredaren är i behov av mått kommer du att få en förfrågan av det med tips på hur du mäter.
Vilka betalsätt är möjliga?
- Vi använder oss av Klarna där både faktura och kortbetalning är möjligt.
Hur sker betalningen?
- Vi använder oss av en lösning från Reve AB. Betalningen går direkt genom Klarna till leverantörerna. Varken Reve AB eller Hemset AB tar emot din betalning. Du lägger med andra ord din beställning direkt hos leverantören.
Vad innehåller ett inredningskoncept?
- Ett inredningskoncept innehåller:

• Professionell inredningshjälp för ett rum.
• En moodboard anpassat för dig och din stil.
• En planskiss över ditt rum.
• En digital shoppinglista baserat på dina behov och önskemål, vilket gör att du enkelt kan beställa hem artiklarna.
• Vidare diskussioner kring rummet och befintliga möblers förutsättningar och möjligheter.
Hur lång tid tar det för inredaren att ta fram ett koncept? Hur mycket kostar en "vanlig" inredare, och hur kan ni vara billigare?
- Tiden det tar för en inredare att ta fram ett koncept varierar mycket beroende på det specifika uppdraget, men snittet ligger på 5-6 timmar, inklusive hantering.
- Det är svårt att svara på hur mycket en vanlig inredare kostar eftersom det beror på uppdrag och omfattning, men snittet ligger på 10-20 tusen för ett rum.
- Hemligheten bakom Hemset är inte en så väl hållen hemlighet. Vi har helt enkelt byggt en plattform som inredare kan använda för att arbeta mer effektivt än annars. T.ex. behöver de inte åka hem till kunder, de använder Hemsets kommunikationsverktyg och kan enkelt bygga produktlistor.
En produkt som inredaren rekommenderade verkar vara slut hos leverantören?
- Vi uppdaterar kontinuerligt vårt produktbibliotek. När inredaren rekommenderar en produkt finns den alltid i lager, men om man väntar för länge med beställningen kan den ta slut. Därför rekommenderar vi alltid att lägga beställningen så snart som möjligt efter att du har fått ditt koncept.
Är det möjligt att ändra eller lägga till något i konceptet om det inte faller sig i smaken?
- Inte riktigt din stil? Nemas problemas, vår inredare förbättrar konceptet en vända.
Nöjd Kund - garanti
- Vi gör alltid vårt absolut yttersta för att du som kund ska bli nöjd. Men ibland kan det gå galet. Om du inte tycker att du fått den servicen du förtjänar så ser vi till att du får ett nytt koncept. Är du fortfarande inte nöjd får du pengarna tillbaka.
Få ett trivsamt hem med Hemset. Oavsett var du bor, hur mycket tid du har och vilken budget du sätter så hjälper vi dig att inreda så att du kan längta hem.
Hem
Lägg beställning
Blogg
#hemset
Om oss
Ansök om att bli inredare
© 2019 Copyright Hemset AB
Få ett trivsamt hem med Hemset. Oavsett var du bor, hur mycket tid du har och vilken budget du sätter så hjälper vi dig att inreda så att du kan längta hem.
Hem
Lägg beställning
Blogg
#hemset
Om oss
Ansök om att bli inredare
© 2019 Copyright Hemset AB