Har du frågor kring vad vi kan erbjuda?
Blogg
Här kan du få inspiration, läsa om våra kunder, inredare och vår tjänst. Klicka på en kategori för att avgränsa blogginläggen.

Ge ditt hem ett lyft med Done

Att renovera är något många av oss ojar oss inför. Hitta rätt hantverkare, välja material, funktioner, känsla… listan över beslut och investeringar sett till både tid och pengar kan skrivas lång. Men, tur nog finns det betydligt enklare sätt att göra om hemma, som dessutom inte behöver kosta skjortan. Det finns mängder av mindre renoveringar och hemmafix du kan göra som ger stor skillnad för känslan i ditt hem. I det här inlägget kommer vi kika närmare på just sådana projekt.

Är du själv sugen på ett renoveringsprojekt men känner dig osäker på var du ska vända dig? Då har vi svaret! Done såklart. Done är appen som gör det enkelt att hitta och hämta hem offert från certifierade hantverksproffs inom områden som målning, golvslipning, elektriker, osv. Du bokar enkelt ett videosamtal direkt i appen med en kvalitetscheckad hantverkare inom det område där du behöver hjälp och Done matchar dig med ett passande proffs. Administration av ROT ingår alltid, och alla hantverkare är ansvarsförsäkrade. Små projekt kan du dessutom klicka hem direkt till fastpris! Läs mer om Done här eller ladda ner appen direkt.

 

Måla om köksluckor för nytt liv

Du behöver nödvändigtvis inte riva ut hela köket för att skapa en helt ny känsla. Faktum är att du inte ens behöver byta ut någonting - ja, mer än färgen då. Att måla om köksluckorna i köket kan göra enorm skillnad för helhetskänslan i rummet som för många är en samlingsplats i hemmet. Har du mörka köksluckor idag? Måla dom vita och se hur du får ett helt nytt ljus i köket. Kanske inspirerar det dig till och med till att prova nya recept. 

Byt beslag och se ett nytt kök växa fram

Om du är nöjd med färgen på dina skåpsluckor men ändå vill göra en förändring i köket kan nya beslag, eller handtag som det också heter, göra skillnad bara det. Byt ut rostfritt mot mässing, mässing mot läder, eller läder mot mattsvart och se en ny stil växa fram i ditt kök.

Foto: @johandirforsphotography

 

Behöver du vägledning av en certifierad inredare? Boka Hemsets populära RÅDGIVNINGSTJÄNST HÄR.

Måla om i vardagsrum eller sovrum

Något som kan ändra viben i ett rum helt och hållet är väggfärgen. Tänk dig själv hur ett byte från vita sovrumsväggar till en mörkare beige eller grå kan skapa en helt ny form av harmoni. Eller varför inte ge vardagsrummet lite färg? Pastellrosa, mörkblå eller naturligt grön - bara fantasin sätter gränser.