#HEMSET
STORIES
SÅ FUNGERAR DET
OM OSS

Intervju med Sara, Head of Design på Hemset

Intervju med Sara, Head of Design på Hemset

Intervju med Sara, Head of Design på Hemset

Intervju med Sara Olausson, professionell heminredare och Head of Design på Hemset

Trots att Hemset erbjuder inredningshjälp online som automatiserar många delar av inredningsprocessen så finns det såklart en hel del människor bakom. Vi på Hemset använder oss av professionella inredare och vill gärna fokusera på just hur människor relaterar till deras inredning och därför vill vi presentera vår professionella inredare och Head of Design, Sara Olausson!

Det är högt tryck från kunder nu, Sara! Hur känns det?

Det känns såå bra, det är ett tecken på att tjänsten är efterfrågad, vilket jag även märkt av när jag är ute på styling- och inredningsuppdrag. 

Vad skulle du säga är den stora fördelen med Hemset jämfört med traditionell inredningshjälp?

Det som skiljer sig mest är att man kan göra allt online, det är kostnadsfritt och väldigt enkelt att sätta igång och få det gjort. Vanlig heminredningshjälp tar för mycket tid för många; Man ska leta upp någon i ens närområde man tycker är bra, boka ett möte när inredaren kan träffas och sedan få förslag som man betalar mycket pengar för.  En inredare kan kosta allt mellan 5.000 - 100 000 kr för ett projekt beroende på storlek, pengar som man hellre hade lagt på produkterna.

Varför tror du det är så populärt med inredningstjänster idag?

Jag ser att behovet för att ha det fint hemma växer, samtidigt som folk är mer medvetna om vad de vill prioritera. Att det stressas mycket i dagens samhälle är de flesta överens om, och blir det viktigare att man lägger tid på rätt saker, om inte annat så för hälsans skull. Sen tror jag även det blir viktigare då vi vill känna en trygghet i vårt hem när det händer mer ute i världen, vi vill omfamnas av något tryggt och mysigt när vi kommer hem.

Vilka är det som använder tjänsten?

Eftersom vi erbjuder våra kunder kostnadsfri inredningshjälp så kan människor som tidigare inte känt för att lägga pengar på heminredningshjälp också göra det. Möjligheten att ha det fint och rogivande är nu möjligt för många fler.

Hur ser du på inredningen i ditt eget hem?

Det är en ansträngning att få det helt klart hemma, även för mig som inredare. Ibland kan man känna att man aldrig blir klar, och så kände jag också. En dag så bestämde jag bara mig att nu måste jag få till det hemma så jag färdigställde allting som om vi skulle fotografera för en visning. Det kändes nästan som en tyngd på mina axlar lättade när jag var klar.

Det är så många beslut man ska ta och det är svårt om man inte har ett tränat öga. Även om man har koll på inredning så behövs det oftast en del till för att det ska bli som man önskar.    

Vad gör du när du inte jobbar med Hemset?

Utöver Hemset driver jag en stylingfirma som heter Epok interiör, vi är ett starkt team där alla vill hålla en hög kvalité de jobb vi utför. Det gör att vi dagligen ställs inför en utmaning - att göra varje hem unikt. Vi jobbar främst med stylingar inför bostadsförsäljning, men även privata inredningar där vi hjälper folk att få det som dem önskar hemma.

Det är ett fantastiskt roligt jobb då man ser hur mycket mer kunderna trivs i sina hem efteråt och att det kan bli sån stor skillnad på att lägga krut på sitt hem. Sedan just kombinationen av Hemset och Epok ger mig väldigt mycket idéer av vad som är möjligt inom inredning.

“Nja, jag ser det mer som att vi förbättrar en befintlig bransch genom att använda oss av digitala verktyg och en ny approach.” 

Kommer Hemset revolutionera inredningsbranschen?

Jag ser det mer som att vi förbättrar en befintlig bransch och tillgängliggör tjänsten för fler genom att använda oss av digitala verktyg och en ny approach. Ibland klarar man sig inte utan det personliga mötet, men då blir Hemset ett komplement till de som inte har tid för det eller känner att de gärna använder inredningshjälp på samma sätt som de använder andra tjänster, t.ex. att beställa hem matkassar!

Få ett trivsamt hem med Hemset. Oavsett var du bor, hur mycket tid du har och vilken budget du sätter så hjälper vi dig att inreda så att du kan längta hem.
Hem
Lägg beställning
Blogg
#hemset
Om oss
Ansök om att bli inredare
Instagram
© 2019 Copyright Hemset AB
Få ett trivsamt hem med Hemset. Oavsett var du bor, hur mycket tid du har och vilken budget du sätter så hjälper vi dig att inreda så att du kan längta hem.
Hem
Lägg beställning
Blogg
#hemset
Om oss
Ansök om att bli inredare
© 2019 Copyright Hemset AB