Har du frågor kring vad vi kan erbjuda?
Blogg
Här kan du få inspiration, läsa om våra kunder, inredare och vår tjänst. Klicka på en kategori för att avgränsa blogginläggen.

Elin inredde familjens vardagsrum med hjälp av Hemset

En en av våra kunder, Elin, har valt att dela med sig av upplevelsen av att använda Hemset. Hon behövde hjälp att inreda allrummet på övervåningen. Rummet ligger mellan två sovrum och har snedtak på båda sidorna vilket för henne gjorde det svårt att veta hur hon skulle inreda det på bästa möjliga sätt. Hon hade hört talas om Hemset via en vän och efter att ha besökt hemsidan kände hon att det var ett passande koncept för det speciella rummet hon behövde inreda.

Utmaningarna med rummet var att det var snedtak på båda sidorna samt att hon ville att det skulle passa både för stora och små.

Elin gick igenom stegen på hemsidan, satte en budget på 15.000kr, filmade och fotade rummet och efter det inväntade hon återkoppling med rummets nya look.

Upplevelsen av tjänsten var att den var tydlig och med personlig kontakt. 

” Jag fick väldigt bra information om hur jag skulle gå tillväga med allt och sen att jag fick prata med inredaren på telefon innan hon gjorde klart konceptet kändes bra. Utifrån produktlistan och ritningen i 3D som jag fick på mail så var det super enkelt att inreda, enklare än så blir det inte.”

Elin säger att det bästa med tjänsten är att den gav professionell hjälp utifrån de behoven som hon hade, allt var enkelt och hemsidan tydlig. Plus att det gick väldigt fort också. Hon valde inte alla saker från produktlistan som hon blev tilldelad men hon säger att det var enkelt att ersätta dem så hon visste vad för typ av produkt hon skulle leta efter.

Det var enkelt och gick snabbt att använda Hemset.

” Hemset hjälpte mig med de utmaningar som fanns i rummet, de hittade känslan jag sökte och inredde på ett sätt jag aldrig skulle kommit på utan deras hjälp. Superenkel att använda och visst skulle jag använda tjänsten igen. Enkelt-Personligt-Snabbt. ”

Tack till Elin som valt att dela med sig av sin upplevelse! 


Inredare: Johanna Davidsson
Här är en länk till konceptet som Elin fick.

Få ett trivsamt hem med Hemset. Oavsett var du bor, hur mycket tid du har och vilken budget du sätter så hjälper vi dig att inreda så att du kan längta hem.
Hem
Lägg beställning
Blogg
#hemset
Om oss
Ansök om att bli inredare
© 2019 Copyright Hemset AB
Få ett trivsamt hem med Hemset. Oavsett var du bor, hur mycket tid du har och vilken budget du sätter så hjälper vi dig att inreda så att du kan längta hem.
Hem
Lägg beställning
Blogg
#hemset
Om oss
Ansök om att bli inredare
© 2019 Copyright Hemset AB